Hibakód Kiolvasás

Az Autó Doki házhoz megy

HIBAKÓD KIOLVASÁS ÉS TÖRLÉS / AUTÓDIAGNOSZTIKA

Budapesten, és 50km-es körzetében hívásra akár házhoz is megyünk és az Ön lakásánál végezzük el a műveletet.

Autó diagnosztika során feltárjuk az autó rejtett és nyilvánvaló hibáit, ezeket jegyzőkönyvben rögzítjük és .pdf formátumban e-mailben csatolva a megrendelőnek azonnal elküldjük.

A hibakódok törlését is egyúttal elvégezzük.

Sok esetben beállítási problémák okoznak hibát , ennek ellenére szerelőink alkatrészcserét javasolnak, vagy meg is teszik azt. Ne pazaroljon felesleges összegeket olyan alkatrészre amelyre nincs szükség!

Felkészülten, gyári minőségű diagnosztikai jegyzőkönyvvel keresse fel az autószerelőjét és csak arra költsön ami ténylegesen szükséges.

Időpont egyeztetés (Budapest és környéke) : 06 30 381 1669

Autódiagnosztika 5.000 Ft (computeres hibakód kiolvasás és törlés)

A kiszállási díj pedig 100Ft/km oda-visszautat mérve (maximum 7500 Ft).

Előfordult már Önnel is , hogy az autója meghibásodás során olyan tüneteket mutatott, amely hiba akár többféle problémára is utalhatott. Az autószerelő is mondta, hogy ha ez a hiba, akkor csak ennyi, de ha az a hiba, akkor meg annyi a javítási költség. Általában a legegyszerűbb és legdrágább megoldást javasolva alkatrészcserét mondanak.

Autódiagnosztikánk által, hibakód kiolvasás közben könnyen kiderülhet, hogy nincs is szükség alkatrészre.

Hívásra előre egyeztetett időpontban (akár néhány órán belül) házhoz megyünk és az autó computeréből kiolvassuk a hibakódokat.

Előfordulnak olyan hibakódok, amelyek "rendszer zavar" által jöttek létre. Ezeket a hibákat könyedén ki lehet törölni és nem "jönnek vissza" nem jelennek meg újra. Azok a hibák, amelyek folyamatosan fennálnak egy esetleges hibakód törlés után is "visszajönnek" mindaddig, amíg a hiba oka ki nem lett javítva.

Csak sikeres computer kommunikáció esetén esetén kell fizetni a kiolvasás díját. (akkor is, ha nincs rögzített hibakód az autó computerében) (a hibakód törlés az árban természetesen benne van) A kiszállási költség természetesen (oda-vissza) fizetendő minden esetben.